Logo


Natural Urn is een as-urn die u zelf kunt begraven. De urn is gemaakt van 100% biologisch afbreekbare kokosvezel uit Sri Lanka en heeft een warme, natuurlijke uitstraling. De biologische urn biedt een zinvol alternatief voor een milieuverantwoorde manier van afscheid nemen van het leven.

De urn is niet alleen een milieuvriendelijk maar ook een troostrijk alternatief. U kunt optioneel in de biologische urn een stek of plantje plaatsen dat uitgroeit tot een herinneringsboom of -plant, waarbij de as dienst doet als natuurlijke voedingsstof voor nieuw leven.

Een troostrijk en duurzaam voorbeeld van de circle-of-life-gedachte.

Verkrijgbaar in twee formaten:
Voor een volwassenen: 33 x 17 x 17 cm (ca. 3l as).
Voor ca. 0,8l as: 21 x 16 x 16 cm.

Gebruiksaanwijzing:
Zet de as over in de zak. Haal de losse bovenzijde van de urn en stop de zak met de as in de urn. Plaats de bovenzijde weer terug.
Graaf een kuil in de grond, zodat de urn in zijn geheel onder de grond zit. U kunt er nu, net als bij een normale pot, een plantje naar keuze inzetten. De wortels van de plant zullen vervolgens gaan groeien door de as en in de grond. De pot zal uiteindelijk vergaan en de as van uw dierbare is één met de grond en de plant.


Natural-Urn-sfeer-7101 - Groot
Natural Urn (kind/miniurn)
Eco miniurn Natural Urn Materiaal: biologisch Afmeting: 21x16x16 cm Inhoud: 0,8 liter Kleur: Kokosvezel lichtbruin
Lees meer
76,00