LogoE
en kindje verliezen is een aangrijpende gebeurtenis, zeker als het zo onverwachts is. Het wordt geboren en dan?  Een passend afscheid is belangrijk voor de rouwverwerking. Bij een afscheid hoort een afscheidskist of een mandje. Vele uitvaartondernemers hebben vrij spel in het bepalen van de prijzen van kistjes en de prijzen zijn in onze ogen, zeker voor kinderkistjes veels te duur.  Jonge mensen die een baby verwachten, zijn vaak net klaar met de babykamer of zijn verhuisd naar  een grotere woning vanwege de komst van een baby of zijn samen gaan wonen. Dit kost allemaal veel geld en als je kindje (on)verwacht overlijdt zit men ook niet te wachten op overdreven hoge kosten.

Het gevolg is dat men afstand doet van hun kindje, een veel te dure kist of mandje kopen of hun kindje in een doosje doen die zij eigenlijk niet mooi vinden, maar ja, er is niks anders fatsoenlijks te vinden.

Wolkenkistjes vindt dit onnodig en bedacht een concept om zo goedkoop mogelijk, maar toch mooie kwaliteitsproducten aan te bieden.

De Wolkenmandjes en Wolkenkistjes zijn handgemaakte producten voor een minimale prijs voor de allerkleinste kindjes. Deze kistjes en mandjes zijn met alle liefde gemaakt en geschikt om te begraven of voor een crematie. De kistjes zijn uniek, omdat er van elk kistje maar 1 beschikbaar is.  De mandjes zijn ook volledig handgemaakt en bewerkt. Door de materiaalkosten laag te houden, kan Wolkenkistjes haar producten goedkoop aanbieden.

Waarom duur als het niet nodig is? Vergelijk de prijzen eens met andere aanbieders en u snapt wat wij bedoelen.  Ondernemers dienen te verdienen,  maar Wolkenkistjes heeft de visie om mensen zo goed mogelijk te helpen een passend kistje aan te bieden. Daarom proberen wij zoveel mogelijk verschillende producten aan te bieden door samen te werken met diverse leveranciers en worden de meeste producten door een koerier op afspraak geleverd.  Dat is onze service. Men heeft het al moeilijk genoeg met het verlies van een kindje en wij willen graag wat zorg uit handen nemen.Een veel gestelde vraag: 'Wie is de persoon achter Wolkenkistjes?'

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Naomi de Folter, 33 jaar en kom uit Rotterdam. Ik werkte als medewerker postmortale zorg (overledenenverzorgster) ben in mei 2015 afgestudeerd als uitvaartondernemer. Het idee om kinderkistjes te gaan verkopen is ontstaan door mijn interesse in de uitvaartzorg.  Momenteel ben ik werkzaam in de GGZ. 

naomi - Groot

Er bestaan al talloze online winkels, die erg duur zijn. Ik wil graag het verschil maken door zoveel mogelijk producten aan te kunnen bieden voor minimale prijzen en daarbij wat zorg uit handen te nemen. Er is een ruim aanbod in kinderkistjes, verder zoeken hoeft dus niet.

Ik hoop u goed van dienst te kunnen zijn en bij vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen.

Bedrijfsgegevens:

Wolkenkistjes.nl
Gevestigd in Rotterdam
Kvknr:    63182823
Telefoon: 06-42122645